توسعه همکاری‌های مشترک جهاددانشگاهی و بیمه سلامت سیستان و بلوچستان

همکاری های مشترک پژوهشی، آموزشی و فرهنگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان و اداره کل بیمه سلامت استان توسعه و افزایش می بابد.
۰۱ آبان ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۶ کد : ۱۵۵۷۱ عمومی
تاجری با بیان اینکه در بحث آموزش می توانیم با اداره کل بیمه سلامت استان همکاری مشترک داشته باشیم، افزود: جهاددانشگاهی در راستای آموزش های تخصصی کوتاه مدت ۷۰۰ عنوان دوره آموزشی را در برنامه و در دست اجرا دارد و با توجه به این ظرفیت ها می توانیم زمینه های همکاری مشترک را افزایش دهیم و بر اساس نیاز این اداره کل دوره های آموزشی لازم را برای کارکنان و مخاطبان آن برگزار نماییم
توسعه همکاری‌های مشترک جهاددانشگاهی و بیمه سلامت سیستان و بلوچستان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، دکتر منصور تاجری رئیس جهاددانشگاهی واحد استان یکم آبان ماه در نشست مشترک با مدیرکل بیمه سلامت استان اظهار کرد: جهاددانشگاهی در حقیقت نهادی علمی، انقلابی و دانش بنیان است.

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی با روحیه و تفکر جهادی و انقلابی پای به عرصه های مختلف گذاشته و می گذارد، گفت: جهاددانشگاهی توانایی ورود به عرصه های مختلف و برنامه های بر زمین مانده جامعه را دارد و مسائل آموزشی، فرهنگی، اجتماعی، تحقیقاتی، اشتغال و کارآفرینی را با جدیت و توجه ویژهای برنامه ریزی و پیگیری می کند.

رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه این نهاد انقلابی به عنوان عنصر پیوند دهنده مباحث تئوری و عملی است، گفت: جهاددانشگاهی استان با توجه به ظرفیت و پتانسیل های موجود اعلام آمادگی می کند که در عرصه ها و زمینه های مختلف می تواند با اداره کل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان همکاری کند.

تاجری با بیان اینکه در بحث آموزش می توانیم با اداره کل بیمه سلامت استان همکاری مشترک داشته باشیم، افزود: جهاددانشگاهی در راستای آموزش های تخصصی کوتاه مدت 700 عنوان دوره آموزشی را در برنامه و در دست اجرا دارد و با توجه به این ظرفیت ها می توانیم زمینه های همکاری مشترک را افزایش دهیم و بر اساس نیاز این اداره کل دوره های آموزشی لازم را برای کارکنان و مخاطبان آن برگزار نماییم.

وی تحقیقات و پژوهش را یکی دیگر از زمینه ها همکاری مشترک جهاددانشگاهی و بیمه استان دانست و تصریح کرد:در این زمینه نیز می توانیم خدمات مورد نیاز این اداره کل را ارائه نماییم.

رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه جهاددانشگاهی مکان مناسبی برای ایده سازی و ایده پردازی است، گفت: این نهاد علمی و انقلابی آمادگی خود را جهت حمایت از ایده ها اعلام می دارد.

تاجری ضمن معرفی فعالیت های فرهنگی این نهاد علمی و انقلابی خاطرنشان کرد: در راستای برنامه های فرهنگی مرکز افکارسنجی ایسپا، خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا و خبرگزاری بین المللی قرآن کریم نیز آماده همکاری با این اداره کل می باشیم.

مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان: در این دیدار اظهار داشت: توسعه نظام بیمه سلامت کشور همانا یکی از مهمترین فرامین مورد تاکید در سیاستهای کلی مقام معظم رهبری و یکی از اهداف اصلی سازمان بیمه سلامت ایران می باشد.

وی ادامه داد: با تشکیل این سازمان ، یکی از بزرگترین اصلاحات نظام رفاه اجتماعی کشور به عهده آن نهاده شده و زمینه تحقق اهداف بلندی چون عدالت محوری ، ارتقاء سطح کیفیت در ارائه خدمات سلامت ، کاهش پرداخت از جیب بیمه شدگان ، رفع همپوشانی بیمه ای و بسط و گسترش برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در سراسر کشور فراهم گردیده است.

مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان گفت: اداره کل بیمه سلامت استان سیستان و بلوچستان توانسته نیاز بیمه ای تمامی مردم و اقشار کم درآمد جامعه را بر آورده نماید و جایگاه واقعی خود را پیدا نموده است چرا که بیش از 80 درصد از جمیعت استان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.

عباسی راینی با بیان اینکه هم اکنون حدود 2 میلیون و 200 هزار نفر از جمعیت سیستان و بلوچستان زیر پوشش بیمه سلامت هستند، افزود: در حال حاضر پنج صندوق بیمه در سطح استان فعال است.

وی تصریح کرد: این تعداد بیمه شده در پنج صندوق شامل صندوق ایرانیان، کارکنان دولت، صندوق سایر اقشار، صندوق بیمه سلامت همگانی، صندوق روستاییان و عشایر به عنوان بزرگترین صندوق زیر پوشش هستند.

مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان اظهار داشت: صندوق روستاییان و عشایر و بیمه سلامت همگانی دو صندوق پر جمعیت هستند که این دو صندوق حدود یک میلیون و 900 هزار نفر را به صورت رایگان  از حق سرانه بیمه زیر پوشش بیمه سلامت قرار داده اند.

عباسی راینی گفت: در زمینه خدمات بیمه سلامت در بخش سرپایی، نظام 70 به 30 حاکم است یعنی 30 درصد هزینه را مردم پرداخت می‌کنند و 70 درصد سهم دولت است و در این استان مجوزی صادر شده تا بیمه شدگان بیمه سلامت علاوه بر مؤسسات دولتی به مؤسسات خصوصی هم بتوانند مراجعه کنند.

وی یادآور شد: در سال در سطح یک 180 میلیارد تومان در تمامی مراکز زیرپوشش بیمه سلامت روستائیان و عشایر هزینه شده است و هم اکنون این اداره کل در بحث پرداخت‌ها بروز است.

مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: همکاری مشترک این اداره کل با جهاددانشگاهی در زمینه های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی وجود دارد که به طوری جدی این مهم را تا حصول نتیجه پیگیری می نماییم.


نظر شما :