رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان:

جهاددانشگاهی یعنی همیشه و همه جا در صحنه/خلق مزیت، به خدمت گرفتن فناوری و تبدیل دانایی به دارایی برنامه ما در شروع دوره پنجم جهاددانشگاهی/ جهاددانشگاهی بجد می‌تواند در توسعه پایدار و دانش‌بنیان سیستان‌و‌بلوچستان نقش‌آفرینی کند جدید

رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان گفت: استان ظرفیتها و پنانسیلهای بالایی چون مرز، فعالیتهای شیلاتی، گردشگری، صنایع دستی، اشتغال خانگی، درمانی، کشاورزی و منابع طبیعی، معدنی، گیاهان دارویی و انرژیهای نو و ... دارد که در بخشهایی از آنها وارد شده‌ایم و در دیگر بخشها نیز آمادگی حضور داریم شما هیچ استانی را جز سیستان و بلوچستان نمی یابید که در آن هم باد ، هم آب و هم آفتاب را با هم داشته باشد اینها مزیتهای بومی استان ماست و برنامه ما در شروع دوره پنجم جهاد این است که خلق مزیت کنیم، فناوری را به خدمت بگیریم و دانایی را به دارایی تبدیل کنیم.

ادامه مطلب
رئیس اداره تبلیغات اسلامی نیکشهر:

اولویت جهاددانشگاهی تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص باشد جدید

رئیس اداره تبلیغات اسلامی نیکشهر گفت: ککشور ما امروز در شرایط دشواری بسر می‌برد؛ چرا که در حوزه‌های مختلف، تحریم‌های بی‌رحمانه‌ای علیه کشورمان اعمال شده و در چنین شرایطی، نیازی ضروری به نیروی انسانی متعهد و متخصص احساس می‌شود که جهاددانشگاهی می‌تواند این مهم را اولویت نخست خود قرار دهد.

فرماندار سیب‌و‌سوران:

مهم‌ترین دستاورد جهاددانشگاهی «فرهنگ و مدیریت جهادی» است جدید

فرماندار سیب‌وسوران گفت: مهم‌ترین دستاورد جهاددانشگاهی، در کنار همه خدمات ارزنده‌ای که به مردم و نظام اسلامی کرده، «فرهنگ و مدیریت جهادی» است. تربیت نیروی انسانی کارآمد، متخصص و مدبر و همچنین معرفی الگوهای نوین از کار و تلاش جهت برطرف کردن نیازهای کشور حقیقتاً یک دستاورد ارزشمند به‌شمار می‌رود.

مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان مرکز برتر استانی معرفی شد

رییس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان گفت: مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان در بین ۱۴ مرکز علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان توانست رتبه برتر استانی را کسب کند.

ادامه مطلب
رییس دانشگاه سیستان ‌و بلوچستان تاکید کرد:

عملکرد مثبت جهاددانشگاهی در تربیت نیروهای کارآمد و متعهد

رییس دانشگاه سیستان ‌و بلوچستان عملکرد جهاددانشگاهی در تربیت نیروهای کارآمد و متعهد را مثبت ارزیابی و اظهار کرد: جهاددانشگاهی در حقیقت نهادی علمی، انقلابی، دانش‌بنیان به شمار می‌رود و خدمات ارزنده آن طی این سال‌ها غیر قابل انکار است.

ادامه مطلب
نماینده مردم سیستان‌وبلوچستان در مجلس خبرگان رهبری:

رسالت جهاددانشگاهی، جهاد علمی با کمترین امکانات است/استفاده از زیرساخت‌های آموزشی و پژوهشی جهاددانشگاهی برای رفع نیازهای استان

نماینده مردم سیستان‌وبلوچستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: عنوان «جهاد دانشگاهی» از دو واژه ترکیب شده، «جهاد» که بار معنوی آن در اسلام روشن است و «دانشگاه» که در همه فرهنگ‌ها واژه‌ای مقدس بوده و بیانگر ماهیت علمی آن است، بنابراین رسالت این نهاد پربرکت انقلابی، جهاد علمی با کمترین امکانات و منابع است که در شرایط کنونی بسیار به آن نیاز داریم.

ادامه مطلب

امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک بین جهاددانشگاهی سیستان‌وبلوچستان و پژوهشکده گیاهان دارویی

رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان از انعقاد و امضای تفاهم نامه همکاری های مشترک پژوهشی، تولیدی و آموزشی این نهاد با پژوهشکده گیاهان دارویی خبر داد.

رییس جهاددانشگاهی در پیامی؛ روز ارتباطات و روابط عمومی را گرامیداشت

دکتر حمیدرضا طیبی در پیامی به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی، ضمن گرامیداشت و تبریک این روز به مدیران و فعالان روابط عمومی در واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی، تاکید کرد که این گروه باید مدیریت نوین بر ارتباطات، پایبندی به اخلاق حرفه ای و اعتماد و کوشش برای آرامش افکار عمومی را سر لوحه کار خود قرار دهند