تشکیل جلسه ستاد استانی پیشگیری و کنترل عفونتهای نوظهور(کروناویروس) جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان
ستاد استانی پیشگیری و کنترل عفونتهای نوظهور(کروناویروس) جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان تشکیل جلسه داد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، این جلسه بادحصور رییس جهاددانشگاهی و سایر اعضای ستاد ۱۴ اسفندماه در محل دفتر مرکزی جهاددانشگاهی استان برگزار شد.
دکتر منصور تاجری رییس جهاددانشگاهی استان در این جلسه با اشاره به اهمیت و ضرورت برگزاری جلسات این ستاد اظهار داشت: تشکیل ستاد استانی و معرفی برادر شه بخش به دفتر مرکزی به عنوان دبیر ستاد استانی جهاددانشگاهی، عضویت جهاددانشگاهی استان در شورای بهداشت دانشگاه سیستان و بلوچستان، ارسال دستورالعملها و توصیههای اداری در پیشگیری از وقوع کرونا در اتوماسیون اداری ویژه همکاران به منظور حساس سازی، اطلاع رسانی و
آگاهی بخشی به همکاران و تولید محتوای پیامهای بهداشتی و عکس نوشته ها و کلیپهای آموزشی مرتبط و درج در کانال فضای مجازی جهاددانشگاهی استان را از اهم فعالیتهای انجام شده ستاد استانی پیشگیری از وقوع پدیده نوظهور کرونا در جهاد سیستان و بلوچستان دانست.
دبیر ستاد استانی پیشگیری و کنترل عفونتهای نوظهور(کروناویروس) جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان در این جلسه گفت: میزان مبتلایان به ویروس کرونا در استان و شهرستان و حتی کشور نشان از این دارد که باید حساسیت و توجه بیشتری به این ویروس نوظهور داشته باشیم.
محسن شهبخش با بیان اینکه پس از ایجاد این ستاد برخی از دستورالعملها و پیشنهادات و اقدامات پیشگیرانه لحاظ و اجرایی شده است، ادامه داد: تهیه مواد و تجهیزات شوینده و محلولهای ضد عفونی کننده و ماسک و دستکش و ژله های ضد عفونی جهت توزیع بین همکاران، اجرای مصوبات ستاد استانی مبنی بر کاهش ساعات کاری همکاران و اجرای مصوبات جهاددانشگاهی در جهت پرهیز از استفاده همکاران از سیستم حضور و غیاب جهادگران از عمده فعالیتهای این ستاد بوده است.
وی ضد عفونی روزانه دفاتر و فضاهای جهاددانشگاهی و مراکز وابسته با محلولهای شوینده و ضد عفونی کننده و تعطیلی تمامی مراکز و فعالیتها و کلاسهای آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت، کلینیک تخصصی دندانپزشکی ، جلسات و شوراهای مختلف و نشستهای پایان سال و آغاز سال نو را از دیگر برنامههای اجرایی این ستاد عنوان کرد.
دبیر ستاد استانی پیشگیری و کنترل عفونتهای نوظهور(کروناویروس) جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان گفت: تهیه بنرهای آموزشی نکات بهداشتی در مراکز و معرض دید همکاران، دعوت از مدرس دانشگاه علومپزشکی جهت آگاهیبخشی بیشتر برای همکاران به صورت مجازی، آموزش چهره به چهره و توصیه نکات بهداشتی، برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت به صورت آنلاین و ایجاد سلامت روانی در شرایط بحرانی به عنوان یکی از نکات اساسی در پیشگیری از کرونا ویروس از جمله پیشنهادات این ستاد است.
شهبخش خاطرنشان کرد: تهیه دستکش، مواد ضدعفونی، ماسک و ... جهت استفاده همکاران به طور روزانه یکی از ضروریات مورد تاکید این ستاد است.
نظر شما :