رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان تاکید کرد:
عملکرد مثبت جهاددانشگاهی در تربیت نیروهای کارآمد و متعهد
رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان عملکرد جهاددانشگاهی در تربیت نیروهای کارآمد و متعهد را مثبت ارزیابی و اظهار کرد: جهاددانشگاهی در حقیقت نهادی علمی، انقلابی، دانشبنیان به شمار میرود و خدمات ارزنده آن طی این سالها غیر قابل انکار است.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، غلامرضا رضایی 10 مردادماه با اشاره به سالروز تشکیل جهاددانشگاهی، اظهار داشت: جهاددانشگاهی در حقیقت نهادی علمی، انقلابی، دانشبنیان و پل ارتباطی بین جامعه و دانشگاه به شمار میرود و خدمات ارزنده آن طی این سالها غیر قابل انکار است.
وی ادامه داد: جهاددانشگاهی در سطح کشور فعالیتهای پژوهشی بسیاری در زمینه ژنتیک، پژوهشکده رویان و دیگر امور تحقیقاتی انجام داده که در ذهنها ماندگار است. در سطح استان نیز فعالیتهای گسترده آموزشی، فرهنگی و پژوهشی از سوی این نهاد صورت گرفته که به روشنی ملموس است و همیشه تربیت تکنسین توسط جهاددانشگاهی در سطح گسترده که مورد نیاز زاهدان و استان سیستان و بلوچستان است از نکات شاخصی است که در ذهنم می ماند.
رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: جهاددانشگاهی از این نظر که یک نهاد مستقل از دانشگاه و حتی مستقل از معاونت فناوری ریاست جمهوری و دیگر مراکز پژوهشی کشور است و در عین حال میتواند از امکانات همه این مراکز و نهادها و سازمانها استفاده کند، نقشی منحصر به فرد در کشور دارد که با رصد نیازهای اساسی جامعه میتواند موفقتر از سازمانها و نهادهای رسمی پژوهشی کشور عمل کند قوانین و شرایط دستوپاگیری که بر سازمانهای دولتی حاکم است، تا حدی برای جهاددانشگاهی وجود ندارد و میتواند موفقتر و با سرعت بیشتری به برآوردن نیازهای واقعی جامعه بپردازد.
رضایی عملکرد جهاددانشگاهی در تربیت نیروهای کارآمد و متعهد را مثبت ارزیابی و افزود: تربیت نیروی متعهد و متخصص یکی از تخصصها و ویژگیهای مهم جهاددانشگاهی در این سالها بوده و وقتی صحبت از جهاد میکنیم به یاد اقدامات انقلابی سالهای اول انقلاب میافتیم، زمانی که سیستم اداری و صنعتی کشور راهاندازی نشده بود، این جهاددانشگاهی و نیروهای ارزشی و متعهد آن بود که فارغ از بروکراسی و قوانین دستوپا گیر به سرعت توانست وارد عرصه شود و نیازهای کشور را برطرف سازد.
وی بیان داشت: آنچه که از آن روزها در ذهن افراد باقیمانده است، برداشت محصولات کشاورزی به خصوص برداشت گندم با هدف خودکفایی بود که با گروههای مردمی انجام میگرفت و همینطور رسیدگی به روستاهای سراسر کشور، برقرسانی به روستاها، آبرسانی، اصلاح سیستم کشاورزی و بخصوص محرومیتزدایی جهادسازندگی که جهاددانشگاهی هم از دل آن برآمد.
رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با توجه به ویژگیهای خاص جهاددانشگاهی، تلاش در جهت تحقق شعار وزارت علوم و تحقیقات و فناوری یعنی «جامعه محور بودن» میتواند نیازها، مسائل و مشکلات کف اجتماع را که در این استان بسیار زیاد است، برطرف کند و وقتی به عملکرد این نهاد توجه میکنیم، باعث افتخار است که در هر عرصهای که امکان خدمترسانی وجود داشته، جهاددانشگاهی دریغ نکرده و بصورت پیشگام وارد عرصه شده و بهرههای بسیار زیادی را به مردم و جامعه رسانیده است.
رضایی ادامه داد: بحمدالله در تمام این سالهایی که بنده در خدمت جامعه دانشگاهی استان و کشور بودهام، همکاری تنگاتنگی بین ما و جهاددانشگاهی برقرار بوده و در تصمیم سازیهای دانشگاه، جهاددانشگاهی ایفای نقش کرده است.
وی گفت: ویژگیهای خاص جهاددانشگاهی ایجاب میکند که همه دستگاهها الزام حمایت از این نهاد را بر خود تکلیف کنند، چرا که جهاددانشگاهی گاهی مانند بازوی اجرایی برای دستگاههای مختلف عمل میکند و در برخی مواقع با سرعت و دقت علمی بیشتر مسائل و مشکلات را برطرف میکند.
رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان در پایان خاطرنشان کرد: اطلاعرسانی در رابطه با حوزه عملکرد جهاددانشگاهی باید در اختیار دستگاههای مختلف قرار گیرد و آنها با تواناییهایی این نهاد بیشتر آشنا شوند تا بتوانند موفقتر در ارائه خدمت به کشور ظاهر شوند.
نظر شما :