فرماندار سیبوسوران:
مهمترین دستاورد جهاددانشگاهی «فرهنگ و مدیریت جهادی» است
فرماندار سیبوسوران گفت: مهمترین دستاورد جهاددانشگاهی، در کنار همه خدمات ارزندهای که به مردم و نظام اسلامی کرده، «فرهنگ و مدیریت جهادی» است، زیرا تربیت نیروی انسانی کارآمد، متخصص و مدبر و همچنین معرفی الگوهای نوین از کار و تلاش جهت برطرف کردن نیازهای کش
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، مجیب حسنی ۱۳ مردادماه ضمن گرامیداشت سالروز تاسیس جهاددانشگاهی اظهار داشت: جهاددانشگاهی در بخشهای مختلف فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و اشتغال دانشآموختگان دستاوردهای ارزشمندی داشته که اجرای دهها طرح شاخص ملی در حوزه دانشگاهی، پروژههای تحقیقاتی مختلف و برگزاری دورههای تخصصی و فراگیر آموزشی از جمله این دستاوردهاست.
وی ادامه داد: تربیت مدیران توانمند، اهتمام در ایجاد گروههای پژوهشی و همچنین راهاندازی مراکز خدمات تخصصی جهت رفع نیازهای هماستانیها در حوزه سلامت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز از جمله خدمات این نهاد انقلابی در استان سیستان و بلوچستان است.
فرماندار سیبوسوران بیان کرد: مهمترین دستاورد جهاددانشگاهی، در کنار همه خدمات ارزندهای که به مردم و نظام اسلامی کرده، «فرهنگ و مدیریت جهادی» است. تربیت نیروی انسانی کارآمد، متخصص و مدبر و همچنین معرفی الگوهای نوین از کار و تلاش جهت برطرف کردن نیازهای کشور حقیقتاً یک دستاورد ارزشمند بهشمار میرود.
حسنی با بیان اینکه جهاددانشگاهی بهعنوان نهادی علمی و پژوهشی، متشکل از گروهی پژوهشگر و متخصص ظرفیت شناسایی نیازهای جامعه را دارد، افزود: تعداد قابل توجهی مقالات علمی با منابع معتبر در نشریات و مجلات علمی و پژوهشی پذیرفته شده دانشگاهی و همچنین موفقیتهای غرورآمیز پژوهشگاههایی چون رویان در بحث سلولهای بنیادی و صدها موفقیت تحقیقی و علمی دیگر نتیجه بینش انقلابی این نهاد است.
وی بیان داشت: جهاددانشگاهی را میتوان یکی از برجستهترین نهادهای انقلابی دانست که با تلاشهای جهادی در تولید و تبدیل ایدههای علمی به فناوری و تجاریسازی ایدهها سنجیده و موفق عمل کرده است. از دیگر شاخصهای تمایز جهاد دانشگاهی میتوان توجه این نهاد به تنوع در هر منطقه و استان به اقتضای مناطق، چالشها و ظرفیتهای موجود اشاره کرد.
فرماندار سیبوسوران گفت: جهاددانشگاهی در حقیقت نهادی پژوهشی، علمی و انقلابی بر پایه دانش است که رسالت آن برقراری ارتباط مؤثر بین جامعه و دانشگاه است و خدمات ارزنده آن طی این سالها مشهود و قابل توجه بوده است.
حسنی در خصوص اولویت واگذاری مأموریتهای جدید به جهاددانشگاهی، بیان کرد: تخصص، تعهد و آگاهی جهاد دانشگاهی از ظرفیتهای موجود منطقه و چالشهای پیش رو و توانایی و استعداد آن، این انتظار را ایجاد میکند تا هرچه بیشتر در زمینه شناسایی ریشه معضلات موجود و ارائه راهکارهای اصولی، منطقی و سنجیده جهت حل این مشکلات گام بردارد.
این مقام مسوول خاطرنشان کرد: پژوهشگران جهاددانشگاهی میتوانند با استفاده از استعدادها و ظرفیت نیروی انسانی استان و ارائه طرحهای قابل اجرا و شناسایی کاستیها، زمینههای رشد جامعه را فراهم کنند و سبب افتخار شوند. البته باعث خشنودی است که جهاد دانشگاهی در هر عرصهای که امکان خدمترسانی وجود داشته، دریغ نکرده و بهصورت پیشگام وارد عرصه شده و بهرههای بسیار زیادی را به مردم و جامعه رسانده است.
نظر شما :