مشاغل خانگی راهی موثر در کاهش آسیب‌های اجتماعی سیستان‌وبلوچستان

مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان گفت: مشاغل خانگی راهی موثر در کاهش آسیب های اجتماعی است.
۰۶ مهر ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۴ کد : ۲۳۱۳۸ تجاری سازی فناوری و اشتغال
مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان گفت: مشاغل خانگی راهی موثر در کاهش آسیب های اجتماعی است.
مشاغل خانگی راهی موثر در کاهش آسیب‌های اجتماعی سیستان‌وبلوچستان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، سوم مهرماه دومین نشست بررسی راهکارها و تعامل بین‌سازمانی با هدف توسعه مشاغل خانگی، با حضور مسئولان استانی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در سیستان و بلوچستان و اداره‌کل زندان های استان برگزار شد.

مرتضی نوری، مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان درآغاز  این نشست ضمن ابراز خرسندی از اقدامات موثر انجام شده در زندان در حوزه اشتغال گفت: امیدواریم با توجه به ظرفیت طرح جدید بتوان اشتغال بیشتری را در آینده نزدیک برای خانواده ها و افراد تحت پوشش این مجموعه ایجاد نمود.

وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی بعنوان یک نهاد توسعه ای و تسهیل گر فعال در حوزه مشاغل خانگی تلاش مضاعفی را جهت راهبری فرصت های شغلی برای خانواده های تحت پوشش این مجموعه خواهد داشت تا بتوان شاهد کاهش آسیب های اجتماعی در استان بود.

مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان افزود: وام راه حل ایجاد اشتغال به تنهایی نیست بلکه میتواند موجبات بحران اشتغال هم باشد اگر در زمان مناسب و به افراد مناسب و در موضوع مناسب ارائه نشود لذا ما نیز در این طرح تکیه بر وام نداشته بلکه تمرکز خود را روی توانمندسازی ، مشاوره ، اتصال به بازار و شبکه سازی معطوف نموده ایم.

محمدرضا آبشناس، معاون سلامت اصلاح و تربیت اداره کل زندان‌های استان اظهار داشت: اشتغال خانواده های زندانیان می تواند موجبات همدلی و کاهش آسیب های اجتماعی را فراهم آورد  و سیاست فعلی قوه قضائیه کاهش جمعیت افراد در زندان هاست.

 وی آمادگی مجموعه خویش را جهت همراهی در این طرح اعلام نمود و مقرر گردید در گام اول جمع آوری اطلاعات مورد نیاز از مجموعه در اسرع وقت انجام پذیرفته و بتوان با اشتراک گذاری ظرفیت ها شاهد تحول در حوزه اشتغال بود.

داودی‌راد نیز در پایان این نشست ضمن تشکر از اقدامات اداره کل زندان‌ها در توسعه مشاغل خانگی برای خانواده های تحت حمایت شان ، با توجه به سابقه فعالیتی خویش در قالب تسهیل گر مناطق آسیب پذیر شهری بیان کرد مشاغل خانگی در کاهش آسیب های اجتماعی و ایجاد درآمد پایدار برای مددجویان می تواند موثر و کارآمد باشد چنانچه روند اجرایی طرح اصولی باشد.


نظر شما :