مشاغل خانگی و کاهش آسیبهای اجتماعی و حاشیهنشینی سیستانوبلوچستان
کارشناس اجرایی طرح ملی توسعه مشاعل خانگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان گفت: مشاغل خانگی سبب کاهش آسیب های اجتماعی و حاشیه نشینی در استان میشود
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، نشست هماندیشی در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ۲۰ مهرماه با حضور مدیرکل اجتماعی استانداری و مدیران اجرایی این طرح در دفتر مدیرکل اجتماعی استانداری برگزار شد.
در ابتدای این نشست مدیر اجرایی طرح توسعه ملی مشاعل خانگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان در استان ضمن معرفی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و ظرفیتهایی که در این زمینه در استان وجود دارد، اظهار داشت: هدف اصلی از اجرای این طرح ایجاد، توسعه و پایدارسازی مشاغل خانگی کشور و از جمله در استان است که در حقیقت گامی در جهت تحقق شعار سال خواهد بود.
مرتضی نوری ادامه داد: این طرح با کارفرمایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی به جهاددانشگاهی بعنوان مجری سپرده شده است.
وی افزود: رویکرد اجرایی این طرح هم افزایی و استفاده حداکثری از ظرفیت تمامی مجموعه های فعال در این حوزه جهت انجام یک کار گزین است.
مدیرکل اجتماعی استانداری استان نیز در ادامه با بیان اینکه مشاغلی خانگی از مسائل و موضوعات اساسی استان است، تصریح کرد: مشاغل خانگی را نه به عنوان یک شغل بلکه به عنوان یک مسئولیت اجتماعی در نظر باید گرفته شود که حتی اگر منافع مالی آن در ابتدا کم باشد، میتواند بازدارنده آسیب های اجتماعی باشد و در این راستا نیاز به ایجاد یک همگرایی و اجماع بین همه دستگاه های اجرائی مرتبط به این موضوع به شدت احساس می شود.
محمد میهنی بیان کرد: از ظرفیت افراد ذینفوذ و معتمدین استفاد شود زیرا جامعهای رشد میکند که همه افراد پای کار و دخیل باشند.
داودیراد، کارشناس اجرایی طرح ملی توسعه مشاعل خانگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان نیز در پایان این نشست به حمایت از طرح ملی توسعه مشاغل خانگی مبتنی بر ظرفیت های بومی و محلی راهکاری است که علاوه بر رونق تولید و اشتغالزایی برای افراد، پیامدهای مثبت اجتماعی به همراه دارد و باعث کاهش آسیبها و ناهنجاریهای مختلف خواهد شد.
نظر شما :