شناسایی ظرفیت های بهزیستی در طرح ملی مشاغل خانگی سیستان‌وبلوچستان

رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان بر شناسایی ظرفیت‌های بهزیستی در طرح ملی مشاغل خانگی استان تاکید کرد.
۲۴ مهر ۱۳۹۹ | ۰۷:۳۳ کد : ۲۳۸۶۸ تجاری سازی فناوری و اشتغال
رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان بر شناسایی ظرفیت‌های بهزیستی در طرح ملی مشاغل خانگی استان تاکید کرد.
شناسایی ظرفیت های بهزیستی در طرح ملی مشاغل خانگی سیستان‌وبلوچستان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، نشست هم‌اندیشی در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ۲۳ مهرماه با حضور رییس جهاددانشگاهی استان، معاونت هماهنگی موسسات غیر دولتی، مشارکتهای مردمی و اشتغال و مسوولان اجرایی این طرح در سالن جلسات بهزیستی برگزار شد.

رییس جهاددانشگاهی استان ضمن آرزوی توفیق برای معاونت بهزیستی در این سنگر خطیر اظهار داشت: مجموعه جهاددانشگاهی با شناسایی مشکلات جامعه در همه حوزه ها طبق نیاز و رسالت به‌دنبال انجام کارهای گزیده است، کارهای شاخصی که نیاز به تجربه، دانش و همت جهادی دارد و نمونه کارهای شاخص آن امروز در حوزه‌های مختلف مشهود است.

دکتر منصور تاجری با بیان اینکه مسأله بیکاری از موضوعات روز جامعه ما و به‌ویژه در این استان است، گفت: در همین راستا طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی به جهاد دانشگاهی به عنوان مجری سپرده شده تا گامی موثر جهت رفع مشکل بیکاری، کمک به اقتصاد استان و معیشت مردم برداشته شود که توانمندسازی اقتصادی، آثار مثبت اجتماعی و فرهنگی نیزنتیجه آن خواهد بود.

معاون هماهنگی موسسات غیر دولتی، مشارکتهای مردمی و اشتغال اداره کل بهزیستی استان نیز در این جلسه بیان کرد: مشاغل خانگی در شرایط امروز، اهمیت بسیار دارد و در دستور کار معاونت نیز می‌باشد.

 افشاری‌مقدم در ادامه به نقش تبلیغات و نظارت در عرصه مشاغل خانگی تاکید کرد و افزود: تبلیغات می‌تواند در جهت‌دهی و بهره‌برداری مناسب نقش بسزایی ایفا نماید.

 وی با اشاره به گستردگی و پراکندگی مددجویان این اداره و سختی آموزش و مشاوره به این عزیزان گفت: باید تدابیری اتخاذ کرد تا همه عزیزان فعال در مشاغل خانگی در خانواده بهزیستی استان از برکات این طرح برخوردار شوند.


مدیر اجرایی طرح توسعه مشاغل خانگی جهاددانشگاهی استان در این نشست بیان کرد: مزیت‌های مشاغل خانگی اعم از عدم نیاز به تردد جهت رسیدن به محل کار ، تناسب کار با توانایی های فردی و سایر موارد بیانگر ظرفیت بالای این حوزه جهت اشتغال افراد تحت حمایت مجموعه است.

مرتضی نوری یادآور شد: لذا می‌توان با یک همکاری و هم‌افزایی مشترک زمینه را برای ایجاد اشتغال پایدار و بهبود معیشت این افراد مهیا نمود و اثرات مثبت آن را در جامعه هدف در آینده نزدیک مشاهده نمود.


نظر شما :