معاون استاندار سیستان‌وبلوچستان تاکید کرد:

اقدام عاجل در حوزه مشاغل خانگی سیستان‌وبلوچستان با حمایت استانداری

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان بر اقدام عاجل در زمینه ایجاد مشاغلی که بازار خوبی دارند تاکید کرد و گفت: استانداری استان در این مسیر از طرح مشاغل خانگی حمایت خواهد کرد
۲۳ آبان ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۹ کد : ۲۴۶۴۹ تجاری سازی فناوری و اشتغال
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان بر اقدام عاجل در زمینه ایجاد مشاغلی که بازار خوبی دارند تاکید کرد و گفت: استانداری استان در این مسیر از طرح مشاغل خانگی حمایت خواهد کرد.
اقدام عاجل در حوزه مشاغل خانگی سیستان‌وبلوچستان با حمایت استانداری

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، نشست هم‌اندیشی در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ۲۲ آبانماه با حضور رییس جهاددانشگاهی استان، زنگنه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان و مدیر اجرایی طرح در دفتر معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری برگزار شد.

رییس جهاددانشگاهی سیستان وبلوچستان در این نشست اظهار داشت: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از جمله طرح‌های حمایتی حوزه اشتغال، ذیل برنامه اشتغال فراگیر است که با نقش‌آفرینی جهاددانشگاهی به عنوان نهاد واسط، تسهیل‌گر و توسعه‌ای در حال اجرا می‌باشد.

دکتر منصور تاجری ادامه داد: این طرح با کارفرمایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی به جهاددانشگاهی بعنوان مجری سپرده شده است.

وی با اشاره به اهمیت طرح ملی توسعه مشاغل خانگی افزود: این طرح در سه فاز شناسایی مزیت‌ها، آموزش، مشاوره و توانمندسازی و در نهایت اتصال به بازار در حال اجراست.

رییس جهاددانشگاای سیستان و بلوچستان گفت: برنامه‌ریزان و اجراکنندگان این طرح نیز در پیاده‌سازی آن از جزئی‌نگری پرهیز نموده و با نگاهی کل‌نگر و سیستمی به شرایط موجود در پی ارائه راهکارهای بومی و منطقه‌ای اثرگذار با اهداف ایجاد اشتغال پایدار در استان می باشند.

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان نیز در این نشست بیان کرد: توسعه مشاغل خانگی در شرایط امروز یکی از راهبردهای مهم در ایجاد اشتغال است لذا باید جهت پایداری سازی این مشاغل توجه ویژه ای برای فروش در بازار این محصولات  داشت.

 ماندانا زنگنه‌سروش یادآور شد: نهادسازی و راهبری فعالین این حوزه بسمت ایجاد تشکل‌ها، در کنار پیگیری نیازهای قانونی این مشاغل می‌تواند شکوفایی بهتری را در چرخه اقتصاد استان رقم زند و امید است یک فرآیند نوین را در این مسیر با حضور جهاددانشگاهی شاهد بود تا اتصال های فعالیت های قبلی انجام شده در این حوزه را در آینده دید.

وی اظهار داشت: مطالعات قبلی اشتغال انجام شده در استان بیشتر پوشش‌دهنده مشاغل سنتی بوده است و نوآوری و ایجاد عناوین شغلی جدید، راهکارهای فروش محصولات و بازارسازی را بخوبی پوشش نداده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان تاکید کرد: لذا لازم است جهت ایجاد مشاغلی که بازار خوبی در استان دارد اقدام عاجلی را در میدان عمل صورت داد و در این مسیر حمایت و همراهی از طرف ما خواهد بود.

مدیر اجرایی طرح توسعه مشاغل خانگی جهاددانشگاهی استان گفت: تمام حرف ما این است که قرار نیست همه چیز با وام حل شود، زیرا مشکل اصلی ما در این استان، کمبود وام و اعتبارات نیست و باید به دنبال راهکارهای موثر دیگر بود.

مرتضی نوری افزود: در این طرح ما تلاش خواهیم کرد با فرآیندسازی و ایجاد شبکه‌های مردمی زنجیره ارزش ، یک تحول را در مشاغل خانگی استان با همراهی دستگاه ها و سازمان های دیگر رقم بزنیم.

وی گفت: استانداردسازی ، برندسازی و ایجاد زنجیره‌های ارزش از محورهای مهم کاری ماست که می‌تواند زمینه را برای حضور موفق این مشاغل در بازار فراهم نموده و  هدف این طرح که ایجاد، توسعه و پایدارسازی مشاغل خانگی هست را محقق سازد.

گفتنی است، علاقه‌مندان به ثبت‌نام در این طرح می‌توانند به سامانه inhb.ir مراجعه کنند. همچنین شرایط متقاضیان ثبت‌نام در این طرح، حداقل سن ۱۸ سال، بومی استان محل ثبت‌نام، عدم اشتغال تمام وقت و نداشتن بیمه کارفرمایی است.


نظر شما :