مصاحبه چهل و یکمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی :جهاددانشگاهی می‌تواند در توسعه و اشتغال نقش کلیدی ایفا نماید

۱۲ مرداد ۱۴۰۰ | ۲۲:۱۲ کد : ۳۴۲۹۵ فرهنگی
ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون استاندار و فرماندار ویژه زابل گفت: جهاددانشگاهی به عنوان یکی از بزرگترین شبکه‌های پژوهش و آموزش می‌تواند با استفاده از تجربیاتی که تاکنون در پروژه‌های کاربردی بدست آورده در بحث توسعه و اشتغال، نقشی کلیدی ایفا نماید.
مصاحبه چهل و یکمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی :جهاددانشگاهی می‌تواند در توسعه و اشتغال نقش کلیدی ایفا نماید

جهاددانشگاهی می‌تواند در توسعه و اشتغال نقش کلیدی ایفا نماید

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون استاندار و فرماندار ویژه زابل گفت: جهاددانشگاهی به عنوان یکی از بزرگترین شبکه‌های پژوهش و آموزش می‌تواند با استفاده از تجربیاتی که تاکنون در پروژه‌های کاربردی بدست آورده در بحث توسعه و اشتغال، نقشی کلیدی ایفا نماید.

عباسعلی ارجمندی در گفت وگو ایسنا افزود: جهاددانشگاهی در طول سال‌های فعالیت خود برنامه های موثر بسیاری در دانشگاه ها داشته و همواره به عنوان یک نهاد جریان ساز مطرح بوده است.

وی ادامه داد: باید از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی و فعالیت‌های آن در زمینه رشد و توسعه فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی استفاده کرد.

وی با اشاره به ظرفیت خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا در جهاددانشگاهی، افزود: این نهاد با استفاده از ظرفیت های دو خبرگزاری بزرگ دانشجویان ایران ایسنا و خبرگزاری قرآنی ایکنا، توانسته با پوشش‌های خبری مفید و موثر رسانه‌ای در بعد فرهنگی و اطلاع رسانی شفاف و بدور از هرگونه وابستگی حزبی و جناحی، گام‌های موثر فراوانی بردارد به گونه‌ای که اکنون این دو خبرگزاری، نه تنها در کشور بلکه در بعد بین المللی نیز در کنار سایر خبرگزاری‌های مطرح قرار دارند.

فرماندار ویژه زابل گفت: جهاددانشگاهی به عنوان یکی از بزرگترین شبکه‌های پژوهش و آموزش می‌تواند با استفاده از تجربیاتی که تاکنون در پروژه‌های کاربردی بدست آورده در بحث توسعه و اشتغال، نقشی کلیدی ایفا نماید.

عباسعلی ارجمندی ادامه داد: جهاددانشگاهی یک نهادی‌ست که بعنوان مولود انقلاب اسلامی از آن یادمی‌شود و از بدنه‌ای با نیروهای خوش‌فکر و انقلابی برخوردار است و بادارابودن یک چنین بدنه‌ی پویا و فعالی قطعا خواهد توانست به ارتقای جایگاه کشور در ابعاد مختلف اعم از فرهنگی، علمی و پژوهشی، کمک بسیار زیادی نماید.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: این نهاد انقلابی دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی در زمینه‌های مختلف می‌باشد که باید از این ظرفیت‌ها استفاده شود.

وی اضافه کرد: فعالیت‌های جهاددانشگاهی در زمینه‌های علمی و پژوهشی را نیز می‌توان بعنوان فعالیت فرهنگی این نهاد برشمرد چرا که شاکله اصلی آن برپایه فرهنگ بوده و زمانی‌که یک کار علمی و پژوهشی با اصول و قواعد فرهنگی انجام پذیرد در واقع نه تنها کاری علمی انجام شده، بلکه زمینه ساز درست انجام شدن آن، فرهنگی بوده که برای کارپژوهش و تحقیق علم تعریف شده است.

وی با اشاره به فعالیت‌های بسیار با ارزش علمی در بحث سلول‌های بنیادی و ذخیره سازی خون بند ناف، توسط پژوهشگاه رویان بعنوان یک قطب تحقیقاتی و فناوری در تراز بین المللی و پیشگام در توسعه علم در علوم زیستی بامرجعیت در سلول‌های بنیادی و طب ترمیمی در زمینه ارتقاء سلامت جامعه نام برد و افزود: برخی از بیماری‌های بدخیم از جمله انواع سرطان‌های خون، تالاسمی، بیماری‌های نقص سیستم ایمنی، کم خونی مادرزادی و مواردی از این قبیل، بااستفاده از سلول‌های بنیادی خون بند ناف قابل درمان می‌باشد.

وی ادامه داد: خوشبختانه جهاددانشگاهی در استان سیستان و بلوچستان امکان گرفتن سلولهای بنیادی خون بندناف در زمان تولد نوزاد بوجود آمده و ما نیز در شهرستان زابل که بعنوان نگین منطقه سیستان میباشد و از طرفی چون مجتمع بیمارستانی بزرگ حضرت امیر در این شهرستان میباشد،آمادگی داریم تا دفترنمایندگی بانک خون بندناف را راه اندازی کنیم.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، مصاحبه به مناسبت سالگرد جهاددانشگا


نظر شما :