اخذ مجوز دوره های آموزشی بیماری های سالمندان توسط جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان

رییس جهاددانشگاهی سیستان وبلوچستان از اخذ مجوز برگزاری دوره های آموزشی بیماری های سالمندان و فعالیت های روزمره در استان خبر داد.

۲۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۰ کد : ۵۳۹۲۵ آموزشی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان؛ عباس صفدری با اعلام این خبر افزود : در راستای اخذ مجوز برگزاری دوره های آموزشی بیماری های سالمندان ، مطابق با سرفصل و ریز محتوای پیشنهادی طی دو دوره در استان برگزار خواهد شد.

رییس جهاددانشگاهی سیستان وبلوچستان گفت: بر اساس اخذ این مجوز دوره های بیماری های سالمندان و پیشگیری از معلولیت ها و آموزش مهارت ها و فعالیت های روزمره زندگی به سالمندان ویژه پرسنل اداره کل بهزیستی استان توسط مرکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

وی اضافه کرد: این دوره ها با هدف آشنایی کسب مهارت های زندگی، نحوه تعامل با سالمندان، آشنایی کارشناسان با مبانی نظری و شیوه های پیشگیری از ناتوانی ها و بیماری های سالمندی، خودشناسی در افراد سالمند، تقویت قوای ذهنی شناختی و همچنین روش های صحیح ایجاد ارتباط با افراد سالمند و بررسی مشکلات آنان خواهد بود.

وی افزود: در پایان هر دوره به کارشناسان فراگیری که موفق به کسب امتیاز لازم شوند گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی استان اعطا خواهد شد