توسط جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان؛ آزمون کتبی دهمین جشنواره قرآنی – دانشجویی مکارم الاخلاق برگزار شد

۲۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۰ کد : ۶۶۲۹۰ فرهنگی تاپ خبر
آزمون کتبی دهمین جشنواره قرآنی – دانشجویی مکارم الاخلاق صبح روز جمعه ۱۴۰۲/۰۹/۲۴ در محل سالن امتحانات دانشکده مهندسی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

آزمون کتبی دهمین جشنواره قرآنی – دانشجویی مکارم الاخلاق صبح روز جمعه 1402/09/24 در محل سالن امتحانات دانشکده مهندسی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، آزمون کتبی دهمین جشنواره قرآنی – دانشجویی مکارم الاخلاق با رقابت بیش از 150 نفر از دانشجویان علاقه مند به معارف و مبانی قرآن کریم در شش رشته  شامل حفظ سوره‌های مبارکه واقعه و قدر، ترجمه سوره انسان، حفظ سوره‌های نباء و بلد، ترجمه دعای مکارم الاخلاق، حفظ و ترجمه دعای عهد امام زمان(عج)، حفظ و ترجمه دعای فرج امام زمان(عج) برگزار شد.

گفتنی است آیین اختتامیه و اعلام برگزیدگان این جشنواره ظرف 10 روز آینده برگزار خواهد شد.

اااا ۲۶ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۸
جان‌خودتون‌من‌اول‌شم