خدمت گزین جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان؛ بهره مندی ۳۰۰۰ شهروند زاهدانی از خدمات کلینیک تخصصی دندانپزشکی

۰۲ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۲ کد : ۶۶۵۳۵ پژوهش و فناوری تاپ خبر
طی ۹ ماهه سال جاری ۳۰۰۰ شهروند زاهدانی از خدمات کلینیک تخصصی دندانپزشکی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان بهره مند شدند.

طی 9 ماهه سال جاری 3000 شهروند زاهدانی از خدمات کلینیک تخصصی دندانپزشکی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان بهره مند شدند.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان،مهدی کشته گر معاون پژوهشی این واحد ضمن اعلام این خبر افزود: کلینیک تخصصی دندانپزشکی جهاددانشگاهی استان شامل بخشهای مختلف از جمله ایمپلنت،ارتودنسی،اطفال،پروتز،پریو،جراحی لثه،ترمیمی و زیبایی،رادیولوژی و... بوده و با دارا بودن 20 دستگاه یونیت یکی از بزرگترین مراکز غیر دولتی جنوب شرق کشور می باشد.
وی گفت: با توجه به تعرفه پایین این مرکز نسبت به مراکز خصوصی سطح شهر ، این مرکز با  استقبال بسیار خوب شهروندان زاهدانی مواجه شده و همشهریان با سطوح طبقاتی مختلف از خدمات این کلینیک بهره مند شده اند.
گفتنی است جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان در سالهای اخیر به جهت برطرف نمودن بخشی از نیاز های جامعه با ایجاد مراکز خدمات تخصصی همچون کلینیک تخصصی دندانپزشکی،دهکده گیاهان دارویی و مرکز پیشگیری،کنترل و درمان سرطان بانوان گام مهمی در راستای خدمت به مردم استان برداشته است.