رقابت ۲۷۱۶ نفر برای جذب در دستگاههای اجرایی سیستان و بلوچستان

۰۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۶ کد : ۶۶۷۸۸ آموزشی تاپ خبر
۲۷۱۶ داوطلب شرکت کننده در یازدهمین آزمون استخدامی مشترک فراگیر برای جذب در دستگاههای اجرایی استان سیستان و بلوچستان به رقابت می پردازند.
رقابت ۲۷۱۶ نفر برای جذب در دستگاههای اجرایی سیستان و بلوچستان

2716 داوطلب شرکت کننده در یازدهمین آزمون استخدامی مشترک فراگیر برای جذب در دستگاههای اجرایی استان سیستان و بلوچستان به رقابت می پردازند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان،یازدهمین آزمون مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور همزمان با سراسر کشور توسط معاونت آموزشی این واحد صبح روز جمعه هشتم دی ماه در پنج شهرستان استان شامل زاهدان،زابل،سراوان،ایرانشهر و چابهار برگزار میشود.

در این آزمون 1628 نفر مرد و 1088 نفر زن برای جذب در برخی دستگاههای اجرایی استان از جمله  دانشگاه فرهنگیان،سازمان بهزیستی،سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی و سازمان محیط زیست  به رقابت می پردازند.

گفتنی است از مجموع 2716 داوطلب شرکت کننده در این آزمون پس از اعلام نتایج اولیه و برگزاری مصاحبه مربوطه نهایتاً تعداد  223 نفر در دستگاههای اجرایی استان استخدام خواهند شد.