در نشست مدیر کل امور روستایی استانداری و رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان صورت گرفت؛ بررسی زمینه های همکاری مشترک بین جهاددانشگاهی و مدیریت امور روستایی استانداری سیستان و بلوچستان

۱۳ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۹ کد : ۶۷۱۳۸ تاپ خبر عمومی
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان،طی نشستی با حضور مهندس کرد زابلی مدیر کل امور روستایی استانداری سیستان و بلوچستان و تنی چند از معاونان ایشان با هیات رئیسه جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان زمینه های همکاری مشترک بین دو سازمان بررسی شد.

در این نشست عباس صفدری رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان ضمن معرفی حوزه های مختلف کاری جهاددانشگاهی اعم از آموزشی،پژوهشی،فرهنگی و اشتغال،به سابقه همکاری های گسترده این واحد با مدیریت امور روستایی استان در سالهای نه چندان دور اشاره کرده و برگزاری دوره های آموزشی متعدد ویژه دهیاران در سرتاسر استان،انجام مطالعات میدانی و پژوهشهای کاربردی در سطح روستاهای استان،برگزاری اردوهای آموزشی ویژه دهیاران منتخب استان،برگزاری کارگاههای فرهنگی ویژه دهیاران،معرفی ظرفیت ها و پتانسیل های مغفول مانده در روستاهای استان از دریچه خبرگزاری ایسنا،و ... را بنعوان برخی ازخدمات قابل ارائه به مدیریت امور روستایی استان معرفی نمود.

مهندس کرد زابلی نیز ضمن قدردانی از فعالیتهای انجام شده جهاددانشگاهی در سطح استان گفت:در استان پهناور سیستان و بلوچستان بیش از 10000 روستا وجود دارد و در حال حاضر 3000 دهیار در روستاهای استان مشغول به فعالیت هستند و علاوه بر آن 12000 نفر درشوراهای اسلامی روستا عضویت دارند که این جامعه آماری گسترده در سطح استان ظرفیت عظیمی برای انجام برنامه های متنوع آموزشی و پژوهشی با همکاری جهاددانشگاهی استان می باشد. گفتنی است در پایان جلسه مقرر شد ظرف هفته آینده تفاهم نامه همکاری های مشترک فی مابین جهاددانشگاهی استان و مدیر کل امور روستایی استان منعقد شود.