به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و بزرگداشت روز زن؛ بانوان جهادگر جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان تجلیل شدند

۱۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۶ کد : ۶۷۱۶۵ فرهنگی تاپ خبر
همزمان با میلاد فرخنده دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا(س)؛از بانوان جهادگر سیستان و بلوچستان تجلیل شد.
به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و بزرگداشت  روز زن؛ بانوان جهادگر جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان تجلیل شدند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، همزمان با میلاد فرخنده دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) و آغاز هفته بزرگداشت مقام زن،از بانوان جهادگر شاغل در این واحد سازمانی تجلیل بعمل آمد.

گفتنی است ضمن تجلیل از بانوان جهادگر این واحد،با اهداء کارت هدیه 10/000/000 ریالی از زحمات ایشان تقدیر شد.