حضور پر شور بانوان جهادگر جهاددانشگاهی در دومین کنگره ملی بانوان تاثیر گذار سیستان و بلوچستان

۱۴ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۸ کد : ۶۷۲۴۵ فرهنگی تاپ خبر
بانوان جهادگر جهاددانشگاهی در دومین کنگره ملی بانوان تاثیر گذار سیستان و بلوچستان حضوری پر شور داشتند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان،دومین کنگره ملی بانوان تاثیر گذار همزمان با روز میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) در سراسر کشور برگزار شد.

این کنگره در استان سیستان و بلوچستان نیز با حضور پر شور جمعی از بانوان جهادگر واحد سیستان و بلوچستان برگزار و از بانوان تاثیر گذار استان تقدیر شد.

گفتنی است این کنگره با هدف گفتمان صحیح در زمینه زن و خانواده در پی شناسایی زنان تاثیرگزار در عرصه های علمی، پژوهشی و فناوری، گفتمان سازی و رسانه، فعالیت های اجتماعی، اقتصاد و کارآفرینی، تعلیم و تربیت، فرهنگ و هنر و ورزش برگزار شد.