در جلسه شورای فرهنگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان مطرح شد؛ لزوم تبیین و تشریح دستاوردها و خدمات گسترده نظام به مردم استان در آستانه چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی

۱۹ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۳ کد : ۶۷۴۵۷ فرهنگی تاپ خبر
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، شورای فرهنگی این واحد روز دو شنبه ۱۸ دیماه با حضور رئیس و اعضاء شاغل در حوزه معاونت فرهنگی تشکیل شد.
در جلسه شورای فرهنگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان مطرح شد؛ لزوم تبیین و تشریح دستاوردها و خدمات گسترده نظام  به مردم استان در آستانه چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی

در جلسه شورای فرهنگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان مطرح شد؛

لزوم تبیین و تشریح دستاوردها و خدمات گسترده نظام  به مردم استان در آستانه چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، شورای فرهنگی این واحد روز دو شنبه 18 دیماه با حضور رئیس و اعضاء شاغل در حوزه معاونت فرهنگی تشکیل شد.

در این جلسه عباس صفدری رییس جهاددانشگاهی سیستان‌وبلوچستان ضمن قدر دانی از فعالیت های صورت گرفته در حوزه فرهنگی بر لزوم گسترش دامنه این فعالیتها در بین قشر جوان و دانشجو در تمامی دانشگاههای استان تاکید کرد.

صفدری افزود:با عنایت به تهاجم همه جانبه دشمن و روی آوردن دشمن به جنگ شناختی  و عقیدتی لازم است تمامی نهاد های فرهنگی از فضا و فرصت‌های بسیار با ارزشی که در اختیار دارند نهایت استفاده را ببرند به گونه‌ای که فرزندان، نوجوانان و جوانان در سطح جامعه و خصوصا دانشگاه‌ها بیش از پیش با اهداف و آرمانهای رفیع انقلاب اسلامی آشنا شوند که قطعا تعمیق معرفت آن ها در ابتدا، به آرامش روحی و روانی خود ایشان و سپس به شادابی و پویایی جامعه خواهد انجامید.

ایشان با اشاره به ایام ا... دهه فجر و چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و انتخابات مجلس شورای اسلامی افزودند:خبرگزاری ایسنا به عنوان رسانه مرجع می بایست با جریان سازی خبر و تبیین و تشریح دستاوردها و خدمات گسترده نظام جمهوری اسلامی به مردم استان موجی از امید و دلبستگی به نظام را در بین مردم استان ایجاد کرده و با فعالیتهای گسترده دشمنان در جهت ایجاد یاس و ناامیدی در میان مردم مقابله کند.

در جلسه شورای فرهنگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان مطرح شد؛

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، شورای فرهنگی این واحد روز سه شنبه 18 دیماه با حضور رئیس و اعضاء شاغل در حوزه معاونت فرهنگی تشکیل شد.