طی حکمی از سوی معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان؛ مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت شماره ۱ زاهدان منصوب شد

۲۷ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۵ کد : ۶۷۶۶۷ آموزشی تاپ خبر
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان؛ با صدور حکمی از سوی علی کریمیان معاون آموزشی این واحد،آقای علیرضا اسماعیلی بعنوان مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت شماره ۱ زاهدان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان؛ با صدور حکمی از سوی علی کریمیان معاون آموزشی این واحد،آقای علیرضا اسماعیلی بعنوان مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت شماره 1 زاهدان منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است:  نظر به مراتب دانش و تجربه و سوابق ارزنده جنابعالی و اعلام موافقت ریاست محترم واحد ، به موجب این حکم به سمت « مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت شماره 1 زاهدان » منصوب می­ شوید.

امید است با بهره­ مندی از همه ظرفیت­های موجود، در انجام رسالت نیکوی جهادی­تان موید به تاییدات الهی باشید.