توسط معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان؛ کارگاه دانش افزایی"راهکارهای توسعه و ترویج مهدویت در اندیشه اسلام و غرب " ویژه همکاران این واحد سازمانی برگزار شد.

با حضور دکتر جباری مدیر حوزه علمیه آیت ا... کفعمی زاهدان، کارگاه دانش افزایی" راهکارهای توسعه و ترویج مهدویت در اندیشه اسلام و غرب " ویژه اعضاء جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان برگزار شد
۰۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۷ کد : ۶۸۸۵۹ فرهنگی تاپ خبر
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان،در این کارگاه دکتر جباری ضمن تاکید بر لزوم شناسایی و رصد اندیشه ها و نظریات مختلف موجود درجوامع بشری و ادیان و فرق و مذاهب مختلف موجود در مورد مساله مهدویت و آخرالزمان، به بیان نظریات و دیدگاه های چند تن از اندیشمندان و نظریه پردازان غربی در خصوص نحوه شکیل گیری و تکامل اندیشه مهدویت در ایران و اسلام پرداختند.
توسط معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان؛  کارگاه دانش افزایی"راهکارهای توسعه و ترویج مهدویت در اندیشه اسلام و غرب " ویژه همکاران این واحد سازمانی برگزار شد.

ایشان با اشاره به کار رسانه ای و مطالعاتی گسترده رسانه ها و اندیشمندان غربی در خصوص مساله مهدویت و پدیده آخرالزمان افزودند: غرب با استفاده از ابزار سینما و تولید فیلم ها و سریال های متعدد سعی دارد تفکر منحط خود را در خصوص مهدویت به جامعه جهانی  القاء کند و همواره با ایجاد شبهات سعی در تضعیف فرهنگ مهدویت در اسلام و بین مسلمانان دارد.