توسط کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی؛ شایستگی عمومی مدیران برخی از ادارات و سازمانهای سیستان و بلوچستان ارزیابی شد.

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۴ کد : ۷۰۵۴۲ آموزشی تاپ خبر
به همت کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی، ارزیابی شایستگی های بخشداران و تنی چند از مدیران دستگاههای اجرایی سیستان و بلوچستان انجام شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، با حضور کارشناسان کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی در زاهدان، فرآیند ارزیابی شایستگی های عمومی ۶۴ نفر از مدیران دستگاههای اجرایی استان شامل شرکت برق منطقه، اداره کل اوقاف و تعدادی از بخشداران ومدیران استانداری سیستان وبلوچستان در محل معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان برگزار شد.

گفتنی است فعالیت کانون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران جهاددانشگاهی در راستای اجرای مفاد بخشنامه رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور با موضوع ابلاغ دستورالعمل نحوه ارزیابی شایستگی‌های عمومی مدیران حرفه‌ای دستگاه‌های اجرایی بوده و به سازمانها کمک می کند تا شایستگی ها و مهارتهای مدیران عملیاتی و پایه خود را بررسی کرده و به نیازها و الزامات آموزشی شخصی و شغلی آنها آگاه شوند.