رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان خبر داد: حضور سه تیم از دانشجویان دانشگاه های سیستان و بلوچستان در مرحله کشوری مسابقات مناظرات دانشجویی

۰۵ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۱ کد : ۷۱۸۲۷ فرهنگی تاپ خبر
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان: عباس صفدری رئیس این واحد ضمن اعلام این خبر گفت: مرحله کشوری دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان، از روز شنبه ۵ خرداد تا روز پنج شنبه ۱۰ خرداد با حضور ۶۴ تیم از سراسر کشور در محل دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی در تهران برگزار می شود.

وی افزود: در این مرحله سه تیم از دانشجویان توانمند استان که در مرحله استانی صاحب کسب رتبه های اول، دوم و سوم شده اند حضور دارند.

رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان در ادامه اظهار کرد: دو تیم از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و یک تیم نیز از دانشگاه فرهنگیان زاهدان پردیس رسالت در مرحله کشوری مسابقات حضور دارند.

وی خاطرنشان کرد: این سه تیم با همراهی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و دانشگاه فرهنگیان زاهدان به مسابقات کشوری اعزام شده اند.

رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، به عنوان یکی از مهم‌ترین ابتکارات فرهنگی-ترویجی جهاددانشگاهی در میان دانشجویان کشور، نقش پررنگی در ترویج فرهنگ مناظره و تفهیمی داشته است.