رقابت ۵۰ تیم دانشجویی در مسابقات مناظرات دانشجویی سیستان و بلوچستان

رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان گفت: بیش از ‌۲۰۰ دانشجوی دانشگاه‌های استان در قالب ۵۰ تیم برای حضور در مسابقات مناظرات دانشجویی استان اعلام آمادگی کردند.
۲۷ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۷ کد : ۸۲۳۷۹ فرهنگی تاپ خبر
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان؛عباس صفدری رئیس این واحد سازمانی در گفت‌وگو با واحد خبر صدا و سیمای استان بیان کرد: این دوره از مسابقات با استقبال بیشتر تیم‌های دانشجویی نسبت به سال گذشته همراه شده و در مجموع ۵۰ تیم از گستره استان در سیزدهمین مرحله مسابقات استانی حضور خواهند داشت.
رقابت ۵۰ تیم دانشجویی در مسابقات مناظرات دانشجویی سیستان و بلوچستان

صفدری افزود: در این دوره از مسابقات حدودا ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه‌های سطح استان برای راهیابی به مرحله منطقه‌ای این رویداد باهم به رقابت خواهند پرداخت.

رئیس جهاد دانشکاهی سیستان و بلوچستان ادامه داد: مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، به عنوان یکی از مهم‌ترین ابتکارات فرهنگی-ترویجی جهاددانشگاهی در میان دانشجویان کشور، نقش پررنگی در ترویج فرهنگ مناظره و گفتگو داشته است.

وی اظهار کرد: این مسابقات با استمرار و تداوم خویش طی سالیان اخیر توانسته است علاقه مندان خاص خودش را پیدا کرده و با تقویت توانمندی های دانشجویان شرکت کننده، فضای گفت و گو و آزاد اندیشی را در دل جامعه دانشگاهی همچنان زنده و پر انرژی نگه داشته و بلکه مضاعف نماید.

صفدری اظهار داشت: در روند این رویداد ضمن طرح سوالاتی بنیادین و مهم در زمینه‌های فرهنگی، اقتصادی، محیط‌زیستی، اخلاقی، سیاسی و … در اذهان نخبگان، ظرفیت اندیشه‌ورزی و هم‌اندیشی این قشر دغدغه‌مند را برای پاسخ به این پرسش‌ها فراهم می کند.

وی گفت: امسال به طور ویژه در حوزه اقتصاد و حکمرانی در استان توجه ویژه ای به چالش های استان در گزاره هایی که تیم‌ها حول آن به رقابت می پردازند شده است.

رئیس جهاد دانشکاهی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: گزاره‌های مناظرات موضوعاتی نظیر مالیات، تقسیم استان، مناطق آزاد، آموزش، مدیران بومی و... را شامل می شود.

صفدری افزود: از اهداف این مسابقه، ترویج فرهنگ آزاد اندیشی، گفت‌وگو و کاوشکری میان دانشجویان است. چرا که دانشجویان در مسیر تحقیقاتی که برای دفاع از موضع خود نسبت به گزاره‌ها انجام می‌دهند، فرآیند صحیح تحقیق و تفحص از منابع معتبر را به نحوی عملیاتی می‌آموزند. در مسیر بیان مواضعشان طعم آزادی بیان و تجربه گفت و گو موثر را درک می‌کنند، که طبیعتاً کسب این توانایی‌ها می‌تواند در تحلیل دقیق‌تر مسائل روز هم به آن‌ها کمک کند.


نظر شما :